Lafferton Hajápolási Termékek

Hatékonyan tisztító, hajerősítő
KERATIN Hajsampon 300ml

A 3 lépéses hajápolás 1. lépése
Hajerősítő hatású hajsampon amely keratinnal valamint panthenollal ápolja, védi a hajszálakat. A Lafferton KERATIN Hajbalzsammal együtt használva a haj egyedülállóan selymes, erős, könnyen kezelhető marad.

 
1500 Ft
  • Termék információ
  • Hatóanyagok

Felszabadítja a hajtöveket és hajszálakat!

A hatékonyan tisztító Lafferton KERATIN Hajsampon ideális választás minden hajtípus esetén. A tökéletes állapotú haj elérése érdekében a Lafferton KERATIN Hajbalzsam használata minden hajmosás után ajánlott.

Használat:

Alaposan vizezzük be a hajat. Nyomjunk a hajhossznak megfelelő mennyiségű Lafferton KERATIN Hajsampont a kezünkbe, majd oszlassuk el a tenyerünkön. Száraz haj esetén használjunk kevesebb mennyiséget és hígítsuk fel azt tenyerünkön egy kevés vízzel samponozás előtt. Egyenletesen kenjük a hajra, majd habzásig mossuk. Ezt követően öblítsük le a hajat, majd még egyszer ismételjük meg a fentieket.

Fontos, hogy leginkább a hajtöveket samponozzuk, mert az zsírosodik be, nem pedig a haj teljes hossza. Száraz haj esetén szintén segíthet, ha hajmosás előtt felviszünk egy kis Lafferton KERATIN Hajbalzsamot a haj hosszának alsó felére, így samponozás után a hajtövek felszabadulnak, de a haj hossza könnyebben megőrzi természetes fényét.  

Vásárlóink írták