Lafferton Hajápolási Termékek
Próbálja ki a 3 lépéses hajápolást az elrontott frizurák helyrehozásának szakértőjétől a Lafferton hajápolási termékek egyedülálló kombinációjával! Hatékonyan tisztító, hajerősítő Lafferton KERATIN Hajsampon, gyengéden ápoló Lafferton KERATIN Balzsam, regeneráló Lafferton KERATIN Hajpakolás.
Próbálja ki a 3 lépéses hajápolást!
Javítson hajának állapotán a 3 lépéses hajápolás segítségével! A Kényeztető csomag a Lafferton hajápolási termékek kényeztető válogatása az elrontott frizurák helyrehozásának szakértőjétől, a könnyebben kezelhető, dúsabb hajért és egészséges hajvégekért.
A Lafferton hajápolási termékek a legkiválóbb összetevőkkel, keratin, tejprotein, shea vaj, kókuszolaj, jojobaolaj és anagain segítségével gondoskodnak róla, hogy az Ön haja mindig tökéletes állapotban legyen!
A csomag tartalma:
1 db Hatékonyan tisztító, hajerősítő KERATIN Hajsampon (300 ml)
1 db Gyengéden ápoló, hidratáló KERATIN Hajbalzsam (220 ml)
1 db Regeneráló és hidratáló KERATIN Hajpakolás (200 ml)
Elégedett vagyok a termékekkel. Szép lassan rendbe teszik a szét égett hajamat.
Az ápolt haj vagy friss frizura önbizalmat ad! A termékárak nagyon kedvezőek és a pénzvisszafizetési garancia is nagyon szimpatikus ajánlat, de aki rendel és kipróbálta a terméket az elégedett lesz vele! :) Köszönöm!!! Nagyon szép és egészséges frizurákat kívánok minden Hölgynek és Úrnak egyaránt!!!
A termék minőségével abszolút elégedett vagyok. Jó lenne ha azonos kiszerelésben lenne a sampon és balzsam, mert én ugyanannyit használok mindkettőből, ezért a balzsam előbb elfogy mint a sampon. Jó lenne ha nagyobb kiszerelésben is lehetne kapni.
Annyira jó volt a sampon, hogy most gyorsan rendeltem egy balzsamot is hozzá. Nagyon elégedett vagyok! Köszönöm