Lafferton Hajápolási Termékek
Hajerősítés és hidratálás az igénybe vett hajnak keratinnal, sheavajjal és kókuszolajjal. Gyors segítség a hajnak!
Gyors hajerősítés dupla keratinnal!
A hatékonyan tisztító Lafferton KERATIN Hajsampon ideális választás minden hajtípus esetén. Hajunknak samponozás után szüksége van az ápolásra, ezért ha szeretnénk megőrizni annak állapotát, minden hajmosás után használjunk hajbalzsamot. A Lafferton KERATIN Hajbalzsam használatával a haj egyedülállóan selymes, erős és könnyen kezelhető marad. Fontos, hogy a hajbalzsamot kizárólag a haj hosszának alsó felén szabad alkalmazni, így elkerülhetjük annak elnehezedését.
A csomag tartalma:
Hatékonyan tisztító, hajerősítő KERATIN Hajsampon (300 ml)
Gyengéden ápoló, hidratáló KERATIN Hajbalzsam (220 ml)
Az Önök samponjával és regenerálójával meg tudtam állitani a hajhullást, és érzem hogy rugalmasabb tőle a hajam. Vettem a lányaimnak is karácsonyi ajándékba még egy-egy szettet.
Semmi negatívumot nem tapasztaltam. Elégedett vagyok és számomra ez már pozitívum.
A termék minőségével abszolút elégedett vagyok. Jó lenne ha azonos kiszerelésben lenne a sampon és balzsam, mert én ugyanannyit használok mindkettőből, ezért a balzsam előbb elfogy mint a sampon. Jó lenne ha nagyobb kiszerelésben is lehetne kapni.
Már az első használat után nagyon meg voltam elégedve. Kedves hölgy ismerősöm kérdezte, hogy mit csináltam a hajammal. Megmutattam a termékeket. Szó nélkül ideadta az árát, hogy azonnal rendeljem meg neki is.