Lafferton Fodrászat - Helyrehozzuk Elrontott Frizuráját - Fodrászat Budapest - Fodrász - Frizura - Hajvágás - Hajfestés
Magyarország első
elrontott frizurák helyrehozására
specializálódott fodrászata

Lafferton hajápolási termékek

--- Buda III. szalon ---
1032 Budapest, Szőlő u. 72.
III. kerület - Óbuda Térkép »

Telefon: +36703688047 (H-P 9-18h)
Időpontok: H-Szo 9.00-21.00

Online Bejelentkezés »

--- Buda XI. szalon ---
1111 Budapest, Vak Bottyán u. 2.
XI. kerület - Újbuda Térkép »

Telefon: +36706351428 (H-P 9-18h)
Időpontok: H-Szo 9.00-21.00

Online Bejelentkezés »

--- Pest VI. szalon ---
1067 Budapest, Szondi u. 16.
VI. kerület - Terézváros Térkép »

Telefon: +36706025303 (H-P 9-18h)
Időpontok: H-Szo 9.00-21.00

Online Bejelentkezés »

Lafferton Franchise

Vállalkozzon sikerrel
a szépségiparban velünk!

Kattintson ide a részletekért! »
Lafferton Fodrászat a Facebook-on


Jognyilatkozat

A honlapot (Honlap) a felhasználók saját felelősségükre használják, a látogatással Ön elfogadja az alábbi feltételeket, melyeket Lafferton Beauty Kft. jogosult bármikor egyoldalúan megváltoztatni.

A Lafferton Beauty Kft. által az oldalon elhelyezett bármilyen írásos vagy képi anyag felhasználása csak a Lafferton Beauty Kft. írásos engedélye alapján engedélyezett. Annak ellenére, hogy a Honlap oldalai hozzáférhetőek bármely ország felhasználói számára, a közölt információk kizárólag Magyarország területére érvényesek.

A Lafferton Beauty Kft. adatkezelése során elkötelezett a személyes adatok védelme és a vonatkozó hatályos törvényi előírások iránt. A honlap bizonyos funkcióinak, szolgáltatásainak elérése adatközléshez - regisztrációhoz - kötött, amely során az adatok megadása önkéntes hozzájáruláson alapul. A Lafferton Beauty Kft. az így birtokába jutott adatokat megőrzi, kizárólag saját kommunikációjára használja. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-78575/2014

Az adatok az alábbi cégek számára kerülnek továbbításra a megjelölt célból: eRise Hungary Kft. szerver szolgáltatás, MediaCargo Kft. kézbesítés. A megnevezett cégek az adatokat kizárólag a fent megnevezett célból használják, a birtokukba jutott adatokat harmadik félnek nem adják ki, kivéve a jogszabályi kötelezettség illetve hatósági eljárás eseteit. Adatainak módosításának vagy törlésének érdekében küldjön üzenetet a webshop (kukac) lafferton (pont) hu e-mail címre.

A Lafferton Beauty Kft.-t nem terheli felelősség a Honlap látogatásával kapcsolatban közvetlenül, közvetetten vagy véletlenszerűen felmerülő hibáért, kárért, adatvesztésért, illetve a Honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért.

A bejegyzett védjegyek, márkanevek és domain nevek minden esetben az azokat bejegyző személyek vagy cégek kizárólagos tulajdonát képezik. A bejegyzett védjegyeket, márkaneveket és domain neveket azok tulajdonosának írásos engedélye nélkül felhasználni tilos.

A Honlappal kapcsolatos minden szerzői jog a Lafferton Beauty Kft.-t illeti. A Lafferton Beauty Kft. a Honlappal kapcsolatos minden további jogát fenntartja.