Jognyilatkozat

A honlapot (Honlap) a felhasználók saját felelősségükre használják, a látogatással Ön elfogadja az alábbi feltételeket, melyeket Lafferton Beauty Kft. jogosult bármikor egyoldalúan megváltoztatni.

A Lafferton Beauty Kft. által az oldalon elhelyezett bármilyen írásos vagy képi anyag felhasználása csak a Lafferton Beauty Kft. írásos engedélye alapján engedélyezett. Annak ellenére, hogy a Honlap oldalai hozzáférhetőek bármely ország felhasználói számára, a közölt információk kizárólag Magyarország területére érvényesek.

A Lafferton Beauty Kft. adatkezelése során elkötelezett a személyes adatok védelme és a vonatkozó hatályos törvényi előírások iránt. A honlap bizonyos funkcióinak, szolgáltatásainak elérése adatközléshez - regisztrációhoz - kötött, amely során az adatok megadása önkéntes hozzájáruláson alapul. A Lafferton Beauty Kft. az így birtokába jutott adatokat a jelen honlapon elhelyezett Adatkezelési Szabályzat rendelkezései szerint kezeli. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-78575/2014

A Lafferton Beauty Kft. nem vállal felelősséget a Honlap látogatásával kapcsolatban közvetlenül, közvetetten vagy véletlenszerűen felmerülő hibáért, kárért, adatvesztésért, illetve a Honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért.

A bejegyzett védjegyek, márkanevek és domain nevek minden esetben az azokat bejegyző személyek vagy cégek kizárólagos tulajdonát képezik. A bejegyzett védjegyeket, márkaneveket és domain neveket azok tulajdonosának írásos engedélye nélkül felhasználni tilos.

A Honlappal kapcsolatos minden szerzői jog a Lafferton Beauty Kft.-t illeti. A Lafferton Beauty Kft. a Honlappal kapcsolatos minden további jogát fenntartja.


Vendégeink írták rólunk

Szalonjaink

Lafferton Fodrászat - Buda III. kerület

Óbuda - 1032 Budapest, Szőlő utca 72.

Telefon: +36703688047 (H-P 9-18h)
Választható időpontok: H-Szo 9.00-21.00

Lafferton Fodrászat - Buda XI. kerület

Újbuda - 1111 Budapest, Vak Bottyán utca 2.

Telefon: +36706351428 (H-P 9-18h)
Választható időpontok: H-Szo 9.00-21.00

Lafferton Fodrászat - Pest VI. kerület

Terézváros - 1067 Budapest, Szondi utca 16.

Telefon: +36706025303 (H-P 9-18h)
Választható időpontok: H-Szo 9.00-21.00

Lafferton Franchise

Vállalkozzon velünk! A Lafferton Fodrászat Franchise tagjaként Ön olyan azonnali piaci előnyhöz jut, amellyel több millió Forintnyi kiadást és több évnyi fáradtságos munkát takaríthat meg, amit kezdő vállalkozóként márkaépítésre és üzletfejlesztésre kellene fordítania.


Kattintson ide a részletekért! »

Álláslehetőségek

Gyakran kell túlóráznod akár hétvégén is? Olyan a munkahelyed, mint egy futószalag? Terméket kell értékesítened ahelyett, hogy a munkádat értékelnék? Ne keress tovább! A legjobb budapesti fodrász állást nálunk találod!


Tovább az álláslehetőségekhez »